Кукления театър в Русе закрива сезона с „Франклин“

0

Последното представление преди лятната си ваканция ще изнесе Кукленият театър в Русе.

За малките зрители тази неделя,10-ти юли ще бъде представена постановката „Браво, Франклин!“. Спектакълът ще се играе от 11.00ч. и 12:30ч. в салона на Кукления театър на ул. Княжеска №9.

Режисьор на представлението е Валентин Владимиров – Валяка, композитор Станимир Иванов, сценограф е Сийка Моллова. Участват актьорите Деница Дончева и Любен Русенски.

Франклин е малко костенурче, познато на много от Вас от известната поредица книжки на Полет Буржоа и Бренда Кларк. В историята, която ние ще ви разкажем обаче, се случва нещо по-специално. Малкият Франклин много се страхува от гръмотевици. Освен това се чувства самотен в игрите, защото няма до себе си най – добър приятел. Но ето, че чудото се случва…, на съседната улица се нанася непознато семейство Лосове. Франклин и Лоско – малкото лосче, бързо се сприятеляват, но нямат време да се опознаят, защото беда връхлита Лоско. Той се изгубва в мрачната гора. Франклин трябва да преодолее страха си и да помогне на приятеля си. Но нима това е лесно?! Гръмотевиците са толкова страшни!

Ще повярва ли в себе си малкото костенурче…?! Може би! Едно обаче е сигурно… спектакълът „Браво, Франклин!“ на Държавен куклен театър – Русе, ще Ви накара да се смеете и вълнувате от сърце.

Билети могат да се закупят от касата на театъра. Представлението е подходящо за деца над 3 години.

Държавен куклен театър – Русе пожелава на всички весело и изпълнено с емоции лято! Екипът на театъра очаква своите зрители отново през септември!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук