Купувачът на „Левски“ с ултиматум: Или нов договор, или няма сделка

0
Джо Диксън, Снимка: БГНЕС

Кандидат-купувачът на „Левски“ Джо Диксън се разочарова от предложения му от клуба договор. В позиция до медиите той заяви, че дава ултиматум до 17 ч. в сряда. Ако дотогава не му бъде предложен нов договор, няма да има сделка.

31-годишният британец Диксън твърди, че ще вложи в покупката близо 250 млн. лв. Плановете му са да изгради нов стадион на мястото на „Герена“ като към него ще има и мол.

Миналата седмица бе представен проект на бъдещите съоръжения. В разпространената анимация бе показан стадион, обграден от палми, а околните сгради нямат нищо общо със софийския пейзаж. Впоследствие се оказа, че това е проект за търговски център във Филипините, а самият стадион е реплика на парижкия „Парк де Пренс“. В отговора на Диксън се твърди, че проектът е уникален.

От писмото не се разбира какво точно не харесва Диксън в сегашния договор. Той пише, че е „неконструктивен и не може да доведе до финализиране на сделката, договор, който не може да бъде приет сериозно от инвеститор в компания, която е на ръба на фалита“.

 

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили