Локва като „бермудски триъгълник“, „гълта“ регистрационни табели

1

Всъщност те търсят изгубените регистрационни номера от своите автомобили. Преминавайки по наводнения път за Средна кула и Басарбово, водачите с ужас установили, че регистрационните табели са паднали. Потърпевши са около 20-тина човека, които от денонощие се чудят какво да правят, тъй като по закон, колите не могат да се движат без регистрационни номера. А в същото време табелите им не са нито изгубени, нито откраднати, а паднали в локвата.

„Три пъти звънях на 112, един път говорих с общината, обаждах се на КАТ, на Първо и Второ районно полицейско управление, но ….нищо, въобще никой не дойде да отводни пътя“ жалва се Георги Мъглов. Заедно с другите шофьори той издирва номера на служебния си автомобил.

Виктор Валериев пък сподели, че минаването по този път ще му коства най-малко 400 лева, тъй като трябва да се върне в София, да си вземе големия талон на автомобила, след което да отиде в КАТ и да поиска нови регистрационни номера.

„Освен това, никой не отчита, че  2 дни ще загубя по пътищата и по опашки, а да не говорим и за нервите, които ще ми струва тази абсурдна ситуация“, споделя Виктор.

От Община Русе заявиха, че са запознати с проблема в този район. От администрацията обещават, че до две седмици ще се намери трайно решение на проблема с наводнения път.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Затегнете ги с бели миши опашки в двата края и по средата и няма да ги търсите из локвите, ако пада само табелата!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук