„Ловци“ на скрап „затапиха“ междублоково пространство

2
2824

otkradnata_reshetka73Причината е, че неизвестни „ловци“ на скрап са отмъкнали металната решетка, която от години е поставена на улицата и зейналата шахта препятства излизането на автомобилите. Поставени са обозначителни ленти, дупката е сигнализирана с клони и търговски манекен, за да не пострада случаен минувач в тъмното.

На хората от района им се налага да паркират на главната ул. „Борисова“, като по този начин влизат в нарушение и рискуват автомобилите им да бъдат вдигнати от паяк. Подадена е и жалба до общината:

Зам.-кметът Свилен Иванов уточни, че е разпоредена проверка и след като се установи, чия собственост е шахтата, ще се пристъпи към действие.

От общината коментираха още, че е редно при възникнал проблем, гражданите да подават сигнал до местната администрация и да бъдат по-настоятелни в изискванията си, а не само да разчитат на медиите или на социалните мрежи.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Свилен може да лови само чашки. Аз така се запоснах с него когато събираха симпатизанти за Новото време. Идея си нямам зашо точно той е заместник… Явно вече няма кой да върши работа и селекцията е на случен принцип!

  2. Уважаеми граждани, вие не само трябва да подавате сигнали, но и представете си да бъдат настоятелни. Може би се досещате, че с всяко последващо действие след подаване на сигнала ви приближават към корупцията. А Свилен Иванов от последните местни избори още не е изтрезнял.