„Лудогорец“ не намери път към вратата на „МОЛ Види“

0
45
път към вратата на „МОЛ Види“

Въпреки усилията и териториалния превес, който имаха, футболистите на „Лудогорец“ не намериха път към вратата на „МОЛ Види“ и двубоят между двата тима от втория предварителен кръг на Шампионска лига завърши 0:0. Хиксът в Разград стана факт пред погледа на министър-председателя на Унгария Виктор Орбан, който е голям фен на унгарския тим. Орбан е пътувал с частен полет до летището във Варна, откъдето веднага е отпътувал към Разград, за да изгледа

мача на любимия си отбор.

Българският първенец доминираше през целия мач и отправи 15 удара към вратата на съперника, но не успя да си осигури аванс преди реванша на 1 август. Клаудиу Кешеру, Вандерсон и Марселиньо пропуснаха най-добрите възможности за гол, а „МОЛ Види“ не създаде нито една опасност в мача.

Унгарският тим игра много прибрано и бе видно, че нулевото реми на „Лудогорец Арена“ го устройва напълно. Футболистите на Пауло Аутуори опитаха какво ли не да пречупят унгарския тим, но защитата на гостите работеше безотказно. Същевременно гостите се опитваха всякак да изнервят българския шампион с определени хитрини, като на няколко пъти напрежението в Разград се покачваше, а всичките четири жълти картона от съдията Боян Панджич отидоха на сметката на гостуващия тим заради груби влизания.