Лудогорец отива в Милано под драконовски мерки

0
118
СНИМКА: Sportal.bg

Интер увери Лудогорец, че няма опасност за клуба от коронавируса в Италия. Заразата се разпространява на 60 километра от Милано, където ще се проведе мача между двата отбора, а в самия град ситуацията е спокойна.

Въпреки това българският клуб предприема драконовски мерки за пътуването, съобщава Gong.bg. На първо място делегацията е сведена до минимум. Освен това на всички хора от българската група ще бъдат раздадени маски и дезинфектанти.

Лудогорец ще бъде напълно изолиран от външния свят и до българския тим няма да имат достъп никакви чужди лица. За още по-голяма сигурност ръководството на шампионите е предприело една промяна.

По първоначален план “орлите” трябваше да останат да нощуват в Милано след мача с Интер, но това няма да се случи. Лудогорец се прибира в България веднага след срещата, като самолетът ще кацне в петък сутринта в София. В клуба няма притеснение от коронавируса, тъй като италианските власти и ръководството на Лудогорец са взели драконовски мерки за опазване здравето на цялата българска делегация.

Мачът Интер – Лудогорец е в четвъртък, от 22:00 часа на стадион “Сан Сиро”. Срещата ще се проведе пред празни трибуни.