Лятно семейно приключение в непознатата Румъния

0
506
Лятно семейно приключение

Лятно семейно приключение в непознатата Румъния е новото предизвикателство, което Българо-румънски детски фонд поставя пред своите малки и големи приятели.

От фонда канят своите приятели на пътешествие до „сърцето“ на Трансилвания, където зад стените на замъците са скрити много тайни и мистерии, които заедно ще се опитаме да разгадаем. Докато изкачват крепостите пеша или с панорамен лифт, те ще попаднем в приказен свят, в който живеят 47 динозавъра, изригват вулкани и има 9D преживявания.

Ако вече сте нетърпеливи да разберете кога точно ще се случи всичко това,  не се притеснявайте – това ще стане на 14 август. Тогава групата ще отпътува от гр. Русе към гр. Брашов и цели 4 дни ще бъде част от приключението в съседна Румъния, до връщането ни обратно в гр. Русе на 17 август. Желаещите да се включат обаче трябва да сторят това до 28 юни.

Организаторите са предвидили разнообразна програма с посещения на най-интересните места в град Брашов и околностите, семейни игри, отборни занимания и изненади. Българо-румънски детски фонд поема половината от разходите.

  • Настаняване в хотел Paraul Rece с включени закуска, обяд и вечеря
  • Цена за доплащане за дете: 220 лв.
  • Цена за участие на възрастен: 280 лв.
  • Срокът за регистрация е 28 юни 2019 г. на ел. поща: kids@brcci.eu
  • Местата са ограничени.