„Лято без целулит“ с „Медика Експерт“

0
158
„Лято без целулит“

„Лято без целулит“ е новата инициатива на Медицински центрове „Медика Експерт“.

До края на месец август, при закупуване на карта за 8 антицелулитни масажа, получавате безплатно две апаратни процедури.

Целулитът представлява неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан, което придава на кожата негладък вид.

„Портокаловата кожа“ е сред най-неприятните и трудни за преодоляване проблеми, с които хората се сблъскват по пътя към идеалното тяло. Появата му говори не само за естетични несъвършенства, но често и за здравословни проблеми. При  задълбочаване, се нарушава нормалното функциониране на кръвоносната и лимфната система.

Появата на множество струпани една до друга трапчинки по корема, бедрата и таза може да се дължи на множество фактори – наследствена предразположеност, хормонален дисбаланс, възраст, нездравословен начин на живот, бременност и др.

Чрез процедурите, провеждани в МЦ „Медика Експерт“, не само кожата става по-гладка и фина, но се стимулира и кръвообращението и тонуса на мускулите.

От предложението може да се възползвате до края на месец август. За по-голямо удобство процедурите се предлагат в 3 от Медицинските центрове „Медика Експерт“ в гр. Русе:

–           Възстановителен център „Медика Експерт“ – Спортен комплекс „Ялта“, телефон за записване на час: 0886 003 630;

–           Медицински център „Медика Експерт“ – ДКЦ – 1, телефон за записване на час: 0886 972 061;

–           Медицински център „Медика Експерт“ – ДКЦ – 2, телефон за записване на час: 0882 402 030.