„Лятото и бебето“ в Училището за родители на МЕДИКА

0

Училището за родители на МЕДИКА отново отваря вратите си за настоящи и бъдещи мами и татковци на 26 юни 2024 г. /сряда/, от 17:00 часа. Този път темата е „Лятото и бебето“, а по нея ще ги съветва д-р Момчил Итов от отделението по Неонатология.

Отглеждането на новородените и децата до 1 година през горещите летни дни е предизвикателство за родителите, а МЕДИКА винаги се стреми да представя актуална, интересна и полезна информация.

На срещата присъстващите ще научат по какво да разберат, че на бебето му е горещо, каква е оптималната температура и  какви са подходящите дрешки за него, за да не прегрява. Лекарят ще обясни за какво трябва да се внимава през жежките дни, за да е здраво детето. Бъдещите и настоящи родители ще се информират кои часове са подходящи за разходки, добре ли е бебетата да правят слънчеви бани, каква слънцезащита да се използва за нежната им кожа.

За максимален комфорт и безопасност по време на срещата, желаещите да участват в нея, е необходимо да заявят предварително желание за присъствие на тел.: 0889 523 327.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук