Людмил Киров: Трябва да вдъхваме респект, съперникът да се съобразява с нас

0
преди мача с „Левски“

„Трябва да вдъхваме респект, съперникът да се съобразява с нас. Затова трябва „да вдигнем летвата“. И ще го направим“.

Това каза пред журналисти наставникът на „Дунав“ Людмил Киров преди утрежната среща с „Локомотив“ (Пд). Двубоят ще се играе на Градския стадион в Русе, началото е в 17,30 часа.

„Нас ни интересува нашия отбор. Ние имаме доста добри футболисти. Трябва да излезе по най-бързия начин от положението, в което сме и да отидем на мястото, на което трябва да се намираме. Много ще държа на агресията от първата минута на мача. Трябва да упражним домакински натиск и да покажем на нашия съперник, че ние сме отборът, който диктува темпото“, мотивира се Людмил Киров.

„През седмицата се подготвяхме с настроение, отношението към тренировките бе много сериозно. Доволен съм от желанието и старанието на футболистите. Всеки от тях работи на 100%. Аз им казах, че ако не работят на максимума, няма как да искаме да бием и да трупаме точки. От отношението към тренировъчния процес съм очарован от всички футболисти. Стараят се и виждат, че нещата се получават“, каза още Киров.

В двубоя с пловдивските „железничари“ Киров няма да може да разчита на Борислав Балджийски и Петър Патев, които са контузии. Божидар Васев е тренирал наравно с останалите и за него ще се прецени в деня на мача.

Деррик Менса е отсъствал 6 дни по лични причини, но е подновил тренировките. С тима се готви и Глаусио да Силва е подновил занимания с тима. Юношите Албер Силвиев и Кристиян Върбанов също тренират с представителния отбор.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили