Махнаха шефа на Здравната каса

2

Сред мотивите, изтъкнати от депутатите са системно нарушаване на задълженията и неизпълнение на решение на Надзорния съвет на НЗОК. Депутатът от БСП Емил Райнов заяви, че диалогът със съсловните организации и здравната каса е крайно нарушен, решенията са едностранни, като управител Пламен Цеков е отказал да поиска актуализацията на бюджета в края на 2012 година, а въведените през тази година регулативни методики взривили здравната система. Касата е финансово нестабилна, средствата се разпределят без яснота , а през месец май дефицитът на касата е 74 милиона лева,  над 300 милиона се изразходват от болниците неефективно, каза Емил Райнов.

Д-р Цеков отрече обвиненията и защити пред депутатите своите решения и действия за година и три месеца управление. От ПП пък обявиха, че ще сезират Конституционния съд за решението.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

2 КОМЕНТАРИ

  1. Хайде,комунистката Илияна Йотова постигна целта си! Вероятно ще върне за втори път сестра си Румяна Тодорова за шеф на касата.Знае жената как и изащо си е създавала авторитет пред комунистическите лидери Първанов и Санишев.Това е комунистическа чистка! Да им се връща на гадините!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук