Малката Белослава се нуждае от пари за лечение

0

Зов за помощ за малката Белослава Бориславова. Детето е на две години и половина се нуждае от средства за лечение и възстановяване. То страда от мозъчни усложнения след прекаран сърдечен арест поради ковид инфекция. Нуждае се от спешно лечение и рехабилитация в чужбина.

„Белослава на 12 май получи внезапен сърдечен арест на площадката докато си играе. Беше констатирана ковид инфекция, която засяга 50% от белия й дроб. В момента диагнозата й е аноксична фипоксична цефалопатия и неоклозивен хидроцефалит“, разказа баща й Бисер.

Семейството се нуждае от първоначална сума в размер на 35 000 евро, която ще покрие разходите им за животоспасяваща операция и последващата рехабилитация в болница в Турция.

„Искам да помоля всички хора, които виждат и познават Белослава да помогнат, да й помогнат да се върне, каквато беше, преди инцидента“, казва баща й.

Семейството изказва своята благодарност към лекарските екипи, които и до момента полагат всички необходими грижи за Белослава. Според тях здравната система у нас работи добре, но има недостиг на кадри.

Желаещите да помогнат на малкото момиченце могат да го направят внасяйки сума по сметка IBAN: BG85 FINV 9150 1317 5575 50 BIC: FINVBGSF за Белослава Бисерова Бориславова.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили