Малолетен изпадна в безпомощно състояние, напушил се с трева

1
2238

Инцидентът станал малко преди 11 ч. вчера, по време на голямото междучасие. Тийнейджърът бил забелязан във видимо неадекватно състояние из квартала.

Учителите му го прибрали в школото, след което повикали родителите му и екип на полицията. Пред тях момчето разказало, че изпаднало в това състояние след като пушило марихуана.

След започналото разследване, служителите на реда задържали 19-годишния М.М., от когото момчето най-вероятно си е купило цигарата. В него били открити 3 полиетиленови топчета, съдържащи суха тревна маса – марихуана. В последствие той сам предал още 20 грама марихуана, опакована в различни разфасовки, както и измерителна везна.

В училището пък вече са взели превантивни мерки срещу дилъри, след като получили оплакване от няколко деца, че около учебното заведение има такива. Със заповед на директора на училището  учителите ще дежурят не само в сградата на школото, но и около него, за по-голямата сигурност на децата.

1 коментар

  1. Каква функция ще изпълняват учителите дежурейки – полицейска или преподавателска ?! Явно ще преминат преди това през някакъв курс защото ще се борят с престъпността…