Масирана атака срещу комарите в Русе

0

Наземни третирания срещу комари ще има тази вечер на територията на Русе и кварталите Средна кула и Долапите, съобщават от общинската администрация.

От 21:00 до 00:00 ч. в действие ще бъде включена цялата налична техника на фирмата, с която Община Русе има сключен договор за дезинсекция. В обработката на териториите на двата русенски квартала ще се включи и специализираният автомобил, собственост на Общината.

При третирането ще се използват препаратите „Ротрин 100“ и „Цитрол“, които са сертифицирани и одобрени за употреба от Министерството на здравеопазването. Те са с изпитана и потвърдена ефективност в урбанизираните територии и са с висока степен на безопасност за хора и животни. Технологията на дезинсекция включва използването на агрегати, които разпръскват както топъл аерозол за димна обработка, така и студен аерозол, който е под формата на микроскопични капки и е почти невидим.

При неблагоприятни метеорологични условия обработките ще се отложат за следващия подходящ работен ден, уточняват от общинската администрация.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук