„Маска“ събира любителите на силни усещания край Русе

0

Много адреналин, изложение на мощни автомобили, дрифт  и надпревара за автомобилно озвучаване предлага на любителите на силни усещания започващият днес Международен тунинг фестивал „Маска“.

Фестивалът, в който ще се включат над  140 собственици на автомобили от България и Румъния ще се проведе на полигона на ДЗС край Русе и ще продължи до 27 юни. Сред специалните гости на събитието ще бъде европейският шампион по дрифт Тодор Дунев – професионален пилот от над 20 години, който представя България в различни международни състезания по дрифт на високо ниво в Румъния, Германия и Великобритания. За първи път в България ще се направи професионално Gymkhana drift (дрифт с препятствия). Ще бъде изградена огромна офроуд писта за мотоциклети, АТВ-та, джипове и бъгита.

Програмата ще започне на 25 юни с модерно автокино с прожекция на хитовия български филм  „Диви и щастливи“.

За доброто настроение през трите дни ще се грижат  СкандаУ, Александър Сано, D-Trax & MC P, DJ Vayan, DJ Bowax, NASIO & Sexy Car Wash и Детско-юношеският ансамбъл „Зорница“. По време на фестивала ще има атракции за всички възрасти и предпочитания, като релакс зона, бийч бар, детски кът и школа по майсторско и безопасно шофиране.

Входът ще е безплатен, а фестивалът ще допринесе и за благотворителни каузи, една от които е набирането на средства за лечението на 6-годишната Яница Карачорова от Русе.