Павел Петров от СУПНЕ ,,Фридрих Шилер“ и Светослав Александров от ПГ по туризъм- гр. Русе спечелиха първото място в кулинарно състезание за деца „Като шеф готвачите“, което се проведе в Русе.
Наградата им бе присъдена за „Тарт с лимонов крем, ягоди и бял шоколад“, който бе най-високо оценен от журито.
Второто място бе присъдено на международния тандем Ивайло Александров от ОУ „Любен Каравелов“ и Чурину Андрееа от Република Молдова за приготвената от тях „Панакота с ягодово кули“
На трето място бе класиран Яна Харалампиева от ОУ „Олимпи Панов“ и Стефани Коева от ПГ по туризъм- гр. Русе с „Шоколадово суфле“. Специалната награда на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите в Русе получиха Ванеса Вангелова от ОУ „Тома Кърджиев“ и Светлозар Стоянов от ПГ по туризъм за техния „Чийз кейк киндер буено в чаша“; специалната награда на Fitness Chef Ruse бе присъдена на Ангелина Михайлова от ОУ ,,Братя Миладинови“ и Марияна Събева от ПГ по туризъм за приготвеното от тях „Тирамису в чаша с карамелена слама“.