Меган се нахвърля върху медиите в Обединеното кралство

0

В събота Меган, съпругата на британския принц Хари, разкритикува британските медии заради съобщенията, че разменените с крал Чарлз писма са изиграли роля за решението ѝ да не присъства на коронацията му – това е последната ѝ конфронтация с пресата.

Вестник „Дейли телеграф“ съобщи, че Меган е писала на сегашния крал, за да изрази загрижеността си относно несъзнателните предразсъдъци в кралското семейство. В него се казва, че писмото е изпратено след коментарите ѝ от 2021 г. в интервю за Опра Уинфри, че семейството е изразило загриженост за това колко тъмна ще бъде кожата на сина ѝ.

В него се съобщава, че херцогинята на Съсекс не смята, че е получила задоволителен отговор на опасенията си.

Херцогинята на Съсекс води живота си в настоящето, а не мисли за кореспонденция отпреди две години, свързана с разговори отпреди четири години„, заяви говорител на Меган.

Всяко предположение за обратното е невярно и откровено нелепо. Призоваваме таблоидните медии и различните кралски кореспонденти да спрат изтощителния цирк, който само те създават„.

Принц Хари ще присъства на коронацията следващия месец без Меган, която ще остане в Калифорния с двете малки деца на двойката. Най-големият им син Арчи навършва четири години в същия ден.

Хари и Меган се оттеглиха от кралските си задължения през март 2020 г., като заявиха, че искат да създадат нов живот в Съединените щати, далеч от медийния тормоз.

Източник : Reuters

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук