Мека мебел за едно изключително интериорно преживяване – само от Лени Стил

0

Идеята да живеем в дом, в който има качествени и модерни мебели, е залегнала във всеки един от нас… Някои от вас ще кажат, че всяко едно интериорно предложение днес е съвременно и практично, но иска ли питане – подобен избор може да бъде изключително труден в някои случаи! Като например, когато е време да изберем нова мека мебел за дневната.

В случая, диванът е на преден план, а фокусът пада именно върху него, защото той е ключов компонент за това да намираме условия за релакс и пълноценна почивка в края на работния ден, когато сме капнали и искаме само едно – красотата и удобствата да ни завладеят… Мислите, че това може да се случи и без присъствието на качествено обзавеждане с актуален дизайн? Помислете пак и вижте дивани – mebelilenistyle.com!

Защо не бива да се лишаваме от разтегателен диван у дома

Все едно да се лишите от удобна маса в трапезарията… Някои мебели са просто задължителни, защото значението им е фундаментално и е немислимо да лишаваме дома си от тях. И не само от гледна точка на естетиката и стилното оформление, но и заради всички онези практически ползи, които допринасят за това да имаме леко и приятно ежедневие, в което присъства всичко необходимо, за да му се радваме от сърце!

Не всички дивани могат да се разтягат, като това не ги прави по-малко красиви и качествени, но едва ли някой ще може да отрече, че една такава „екстра“ би била огромно улеснение за нас като потребители. Именно затова е разумно да се замислите да инвестирате в разтегателна мека мебел, която освен като място за сядане, да можете да използвате и като легло, когато обстоятелствата го налагат.

Други предимства на този компонент за дневната, разтегателния диван, е огромният асортимент от модели, които можете да избирате според техния дизайн, вид на дамаската, размери, стилови характеристики, спалната площ, както и допълнителни декоративни елементи, с които се предлага. От Лени Стил съветват да обърнете специално внимание на материалите за изработка, както и на това какво включва поддръжката на меката мебел.

По какви критерии да го изберем

Никой не иска да харчи пари напразно – всеки иска да прави разумни инвестиции, които са напълно оправдани и изгодни в икономически план. Но как да го постигнем, след като пазарът е пренаситен, а ние нерядко се чувстваме силно объркани от цялото това изобилие от предложения за дивани, сред които трябва да открием идеалния за нас?

Започнете отнякъде. Опитайте се да не пазарувате емоционално, съветват от този шопинг блог, да обмисляте всеки един детайл и всяко едно предложение като цяло:

  • Ако пазарувате онлайн – направете сравнение на предлаганите в магазина продукти, техните цени, както и предоставените от търговеца снимки, по които ще се ориентирате за външния вид и техническите параметри на разтегателния диван;

  • По презумпция, при избора на мека мебел се обръща внимание предимно на нейните размери в следните направления – ширина, височина и дълбочина;

  • Спалната площ е също важен фактор, защото именно тя е причината да заложим на диван, който може да се превърне в удобно място за спане с няколко бързи движения;

  • Конструкцията, пълнежът, лицевите материали и цветът на дамаската са също важни акценти, които би следвало да не пренебрегваме при избор.

Бъдете взискателни към покупката на нов диван, за който се предполага, че ще използвате години наред. Заложете на модел, който наистина ви грабва със своите естетически и функционални качества, който си личи отдалече, че е в крак с трендовете при интериора, и че заслугите му за обстановката в жилището няма да са никак малко…

Екипът на онлайн магазин Лени Стил предлага на всички свои клиенти (бъдещи и настоящи) богата селекция от модели дивани, които са проектирани и изработени с много любов и отношение към детайла.