МГ „Баба Тонка“ с пореден успешен випуск

0

mg_baba_tonka-diplomi13Това стана ясно по време на тържеството за връчване дипломите на завършващите престижната русенска гимназия. В препълнената Пленарна зала на Община Русе Християн, който е участвал в отбора на България за Балканиадата по информатика 2013 година и е включен в отбора за Международната олимпиада по информатика за 2014 година беше отличен със специален плакет и с награда за успехите си по математика.

mg_baba_tonka-diplomi47Трима са пълните отличници, завършили гимназията тази година. Това са Стефани Генкова, Верка Благоева и Веселин Трифонов, които имат оценки 6.00 на двете матури – по български език и литература и по математика, и общ успех в дипломите 6.00.

Специални награди получиха още:

  • Стефани Генкова – за класиране на първо място на Националната олимпиада по английски език 2013 година. Тя ще бъде предложена за Национална диплома.
  • Елена Чапарова – за участие в Международната олимпиада по математическа лингвистика, 2012 година и включването й в отбора за 2014 година.
  • Ивелин Рачев – за включването му в отбора на България за Международното състезание за млади физици в Англия, 2014 година.
  • Ина Георгиева – за получените отличия в Международни конкурси по изобразително изкуство.
  • Пламен Добрев – за отличния успех на Националната олимпиада по история, 2014 година.

137 зрелостници изпрати днес Математическата гимназия. Това е най-многобройният випуск от всички училища в Русе.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук