Милионер иска да разиграе истинска битка на частен остров

0
185
Милионер иска да разиграе истинска битка на частен остров

Анонимен милионер иска да разиграе истинска кралска битка (battle royale) на частен остров, пише HushHush.com. Така сюжетът на „Игрите на глада“ може да се превърне в опасна реалност, защото участниците ще използват въздушно оръжие и амуниции, както и чувствителни на допир бронежилетки.

Милионерът се е свързал със сайта, за да опита да купи частен остров за събитието. Обявил, че е голям фен на жанра и “иска да направи играта реалност по възможно най-безопасния начин”.

Състезанието ще се проведе тази зима, ще продължи три дни и ще включва 100 души, които ще се борят за оцеляване. Победителят ще получи награда от 100 000 паунда. Екипът, стоящ зад играта, търси някой, който да обедини всичко в сюжет и правила срещу 45 000 паунда за шест седмици, за да създаде събитието.

Турнирът ще продължи 12 часа в денонощието, след което кандидатите ще почиват с храна и оборудване, осигурени от организаторите. А те се надяват да превърнат това в годишно събитие за забавление на супербогатите, ако първият опит е успешен.