Министър Калин Стоянов се срещна с роднини на загинали при пътнотранспортни произшествия

0

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се срещна с роднини на жертви от пътнотранспортни произшествия, като се запозна с техните случаи. Той изрази гнева си по повод на нарастващите инциденти по пътищата и заяви, че това е приоритет за него. Министърът прегледа всеки случай и се ангажира да следи развитието им и какви мерки са предприети от полицията. Той подкрепи предложенията за промени в Наказателния кодекс, които да считат причиняването на смърт в резултат на употреба на алкохол и наркотици за умишлено убийство.

Министърът Стоянов посочи, че борбата с пътната безопасност е приоритет не само за МВР, но и за цялото правителство, като подчерта, че всички институции са фокусирани върху тази тема. Той спомена, че Министерството на вътрешните работи представи комплекс от мерки, свързани с безопасността на движението.

На срещата присъстваха и директорът на главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Атанас Илков, представители на КАТ и дирекциите в министерството, отговорни за законодателните предложения.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук