„Мис Свят” за 2017 година е от Индия, мечтае да стане кардиохирург

Автор:
19 ное. , 2017   Video

Представителката на Индия Мануши Чхилар спечели конкурса „Мис Свят” за 2017 година, който се проведе на остров Хайнан, Китай. Победителката получи короната си от миналогодишната носителка – пуерториканката Стефани дел Валде.

Първа подгласничка стана мексиканската представителка Андреса Мезе, а за втора бе определена Стефани Хил от Англия. За участие пристигнаха момичета от 118 държави на възраст от 18 до 26 години. За да спечелят одобрението на жури и публика красавиците минаха през 15 етапа.

Мануши Чхилар е на 20 години, студентка е в женския правителствен медицински колеж „Боун” в Сонепат. Според визитката ѝ в сайта на конкурса иска да се реализира като сърдечен хирург и мечтае да отвори болници с нестопанска цел в селските райони на Индия.

Тя успя да грабне журито след кръга „Въпроси и отговори”. На запитването „Коя професия заслужава най-високо възнаграждение?”, претендентката отговори по следния начин:

„Мисля, че най-важната професия на света е да си майка. Тя не само заслужава най-високото възнаграждение, но и най-много любов и уважение”. Чхилар е 5-ата представителка на Индия, която печели престижния конкурс.

България бе представена от 25-годишната манекенка и модел Вероника Стефанова от Земен. Тя навлиза в света на модата, когато е едва на 7 години. Разболява се от анорексия, но след като успява да се възстанови се превръща в лице на борбата с коварната болест.

А със свои изпълнения в шоуто се включи и българският певец Кристиан Костов.

 


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.