Млад експерт по дигитален маркетинг от Русе с номинация в Digital stars

0
292

В дигитализирания 21 век, като че ли, не можем да си представим и ден без мобилни устройства, приложения, социални мрежи и контакти само на един клик разстояние. Маркетингът като основен инструмент, се превръща в желана работа и популярно прозвище за мнозина.

За радост, страната ни е дом на изключителни професионалисти в бранша, които няма как да останат незабелязани. Точно това тяхно отличаване има за основна задача и конкурсът Digital stars. Той цели да открие най-успешните и целеустремени млади специалисти в сферата на Дигиталния маркетинг в България. И категорично успява.

С номинация в категорията “Маркетинг в социалните мрежи” е отличен роденият в Русе онлайн предприемач Ивайло Тодоров. Той е на 27 години, с множество успешни маркетинг кампании зад гърба си и е един от първите, които налагат Affiliate маркетинга в България още през 2013г.

С огромен опит, който е натрупал като ръководител в една от най-бързоразвиващите се рекламни агенции у нас, той създава и образователния проект MARKETHINK. През неговите обучения до момента са преминали над 2000 души.

Това така екстремно и завидно развитие го води и до пиедестала на конкурса Digital stars, чиито награди предстои да бъдат връчени на 30 ноември.