Млада майка търси помощ, за да продължи да живее

0

Млада майка има нужда от средства, за да се лекува от коварна болест. Нели Маринова от Каварна, която сама се грижи за малкия си син, страда от тежко заболяване и има нужда от пари за терапия. Синът й е роден без една ръка, а баща му не помага в грижите за него.

През лятото на 2019 г. Нели е диагностицирана с рак на шийката на матката. Подлага се на две тежки операции, на химио и лъчетерапия. За да оцелее, се нуждае от скъпоструващо лечение в Турция, което не може да плати сама.

„Длъжна съм да опитам всичко заради детето ми и имам нужда от вашата подкрепа, защото необходимата сума за лечението, което трябва да премина, е непосилна за мен и моето семейство! Отслабнах до степен, в която ми е невъзможно да стана от леглото, защото съм около 30 килограма. Имам нетърпими болки в областта на таза и лимфедем (подуване) на десния крак. Вече съм толкова изтощена и не знам колко още ще издържа, но едно знам със сигурност – ще се боря до последно, защото искам да живея, искам да видя как детето ми пораства!“, казва Нели.

Всеки, който иска да я подкрепи, може да го направи чрез превод по банкова сметка.

BG30BPBI79384061908401 BIC:BPBIBGSF Титуляр: Нели Георгиева Маринова

PayPal: n.marinova7@gmail.com

Във фейсбук има група „ПРОДАВАМ в помощ на Нели“. Там редовно се организират търгове, чрез които се събират средства за лечението на младата жена.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили