Млада жена се оплака, че лекарка от Плевен я нападнала

0
Снимка: УМБАЛ "Д-р Георги Странски"

Рентгеноложка от плевенската болница „Д-р Георги Странски“ е заплашила и нападнала млада жена, която придружавала пострадалата си баба. Това заяви пред бТВ Диляна Гелева, която твърди, че е станала жертва на грубо отношение от страна на лекарката.

Гелева твърди, че е завела баба си в болницата, защото тя паднала и си ударила ребрата. Били изпратени на рентген. След това се върнали отново пред кабинета за повторен преглед. Тогава обаче установили, че вместо ребрата на възрастната жена е сниман тазът й. Получили нова заявка за снимка и се върнали на рентгена. След като ги видяла за втори път, лекарката се развикала.

Младата жена твърди, че е издраскана по ръцете. Извадила си е медицинско, подала е жалба в полицията, ще сезира и прокуратурата. Засега от болницата отказват коментар и твърдят, че проверяват случая.

Според Гелева рентгеноложката е изпаднала в „нервна криза“ след края на клипа. Поискала записът да бъде изтрит, наредила на охраната да върне жената в болницата и я заплашила, че ще довърши това, което започнала.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили