Младеж почина след гонка в сливенско село

0
Снимка: бТВ

Гонка, предизвикана от скандал, започнал след свада за момиче, доведе до смъртта на 19-годишен младеж. Той е загинал при преследване с коли в сливенското село Крушаре, съобщи бТВ. Инцидентът е от миналата седмица.

Загиналият Петър Досев отишъл в с. Крушаре заедно с баща си, защото младеж от селото закачал приятелката му. Според бащата двамата били посрещнати с бухалка и пистолет, а след това били подгонени. Колата им била ударена отзад, след което се забила в дърво. Тогава били отново нападнати. Той се опитал да извади сина си от колата. Била извикана линейка, но по пътя към болницата младежът починал.

Пред Нова телевизия майката на приятелката на загиналия разказа, че младежът от с. Крушаре се казвал Хюсеин. Дни преди фаталната гонка срещнал дъщеря й в дискотека и се държал грубо с нея. Тя му ударила шамар, а той отговорил с викове и блъскане. За случката разбрал загиналият Досев.

Според бТВ той и баща му са били преследвани от двама братя. Свидетели разказват за гонитба с висока скорост и последвала катастрофа. Един от братята е арестуван. По случая се води разследване.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили