Младежи наеха къща за гости за една нощ, потрошиха обзавеждането

1

Образувано и досъдебно производство срещу група младежи, които нанесли значителни щети по вила, която наели за една нощ, съобщиха от полицията в Русе.

В края на миналата седмица младежите наели къща за гости в землището на с. Тръстеник. Когато на следващия ден стопанинът посетил имота си, буквално му се изправили косите. Изкъртени и натрошени били 5 вътрешни алуминиеви врати, натрошени три комарника от ПВЦ, изкъртен бил радиаторът в банята.

В басейна в двора на вилата били открити натрошени и изхвърлени масивна дървена трапезна маса, две метални маси с ПДЧ плотове, 19 стола, два пластмасови контейнера за боклук, две кръгли метални маси, градинска люлка, както и част от една от алуминиевите врати. Покрай къщата е имало и изхвърлени множество мебели, калорифер, микровълнова печка, прахосмукачка и други. Точната стойност на нанесените щети е в процес на уточняване

Служителите от РУ-Две могили и Второ РУ в Русе успели да установят всички лица, общо 12 – пълнолетни и непълнолетни, които са пребивавали в имота на въпросната дата. Според събраната до момента информация, четирима от тях имат съпричастност към деянието. Работата по досъдебното производство продължава под ръководството и надзора на прокуратурата.

1 коментар

  1. Къщата си беше в окаяно състояние и преди това радиатора в банята беше от преди 2 години счупен всичко е леж в тая къща. Голяма мизерия как още я дават под наем колко жалби има къде ли не.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук