Мобилно приложение изпитва китайци по комунизъм

0

Приложение за учене беше публикувано на 1 януари от отдела по връзки с обществеността на Централния комитет на Комунистическата партия на Китай. Името му може да се преведе като „Изучавай великата страна“ или като „Ученето прави страната велика“.

Служители от администрацията и държавните учреждения, особено членове на партията, биват „насърчавани“ да изтеглят и използват приложението.

Изучаването и тестовете по догми винаги са били част от живота на китайските партийни членове, но приложението демонстрира пред всички отдадеността им чрез публично достъпни класации с резултати. Както гласи девизът на приложението, цитиращ генералния секретар на Комунистическата партия Си Дзинпин, „Мечтата започва от учението, кариерата започва от практиката.“

Приложението е разработено в сътрудничество с китайския технологичен гигант Alibaba. Освен строго пропагандната функционалност, приложението е пълно с различни свързани с Alibaba екстри като изобилно място за съхранение на данни в облака и включването на чат-услугата на Alibaba – DingTalk.

Сега много потребители откриват, че ученето в приложението отнема твърде много време, така че те просто оставят видеата да се възпроизвеждат без звук, за да трупат точки, или търсят онлайн инструкции за печелене на точки. Други разчитат на роднини или подчинени.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили