Биха се и се гърмяха заради ремонт на автомобил

2
2960
„Български документи за самоличност“

Инцидентът станал около 22 ч. миналата вечер на ул. „Борисова“.

Между 17-годишния М.М. и Г.Р. на 22 години възникнал спор по повод на предоставен автомобил за ремонт. М.М. трябвало да оправи оставения му лек автомобил, но зарязал ремонта за по-късно. Спорът се „нагорещил“ и прераснал в скандал. Г.Р., за който по-късно станало ясно, че е криминално проявен, извадил газов пистолет и го насочил към опонента си. При последвала борба бил произведен изстрел, от който М.М. получил нараняване в областта на врата. Раненият младеж бил откаран веднага в спешното отделение на русенската болница. Според лекари огнестрелната рана в областта на врата не е опасна.

По случая е образувано бързо производство по чл. 144, ал. 3 и чл. 325, ал. 1 от НК.

2 КОМЕНТАРИ

  1. И да не си криминално проявен ще станеш с тези псевдо майстори дето ти вземат парите и нищо не вършат и като отидеш после да се разправяш с тях налитат на бой вместо да си оправят работата или да ти върнат парите! Общината да засили контрола и да изисква разрешителни и нужната квалификация за правото им да извършват тази дейност, аз съм потърпевш от такива и никой не те защитава като се оплачеш!

  2. Чуден майстор на 17 години 🙂 Мисля даже да го потърся, че имам малък проблем със автоматичната скоростна кутия на А8.