Над 430  танцьори ще танцуват благотворително на площада в Русе

0

Над 430  любители на българския фолклор ще танцуват благотворително на площада в Русе.

Това ще стане на 10 юни, от 12:00 ч. в рамките на благотворителната кампания „Да пренесем доброто с хорото“ на столичната школа по български народни хора „Еремия“. В Русе инициативата се организира  в партньорство с най-голямата танцова школа в града „Играорци Русе“ с ръководител Богдан Донев. Стремежът им е  да запалят  искрата в стотици, в подкрепа на кауза, превръщаща града им в по-красиво и смислено място. Събитието се организира под егидата на кмета на общината Пенчо Милков. Мисията е изграждане на площадка със спортни уреди в Младежкия парк  за деца с увреждания и младежи в неравностойно положение.

Благодарение на енергията на българското хоро и магичния заряд, които то носи, се очаква над 600 души от двете школи да се хванат на хорото,  в търсене на съмишленици и средства в името на благородната кауза.

„Очакваме всички хора с добри сърца от гр. Русе и околността да се  хванат за ръце в ритъма на българския танц, за да пренесат доброто с хорото!“, апелира основателят на школата Ивайло Георгиев.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук