Надеждни ли са лаптопите Acer?

0

Ейсър е марка, която няма как да не е позната на техно-маниаците и не само. Тайванската компания е мултинационална и у нас е позната предимно като производител на лаптопи Acer. Сега обаче ще разгледаме предлаганите в Plasico.bg видове и отделните серии. Ще видим защо процесора, РАМ-та и резолюциите на дисплеите са важна част от избора. Можем ли да купим на изплащане?

Какви модели лаптпи Acer ще намерите в Plasico.bg

Гамата ни е наистина изключително широка и разнообразна. Тук се предлагат подходящи за бизнес и игри ноутбуци на компанията. Голяма част от тях са на промоция, а дори някои са със статус “цена трепач”, което означава, че са супер намалени и покупката може да е невероятно изгодна. Ако работата Ви е свързана с често пътуване, постоянна комуникация и обмяна на имейли, то лаптопите на Acer са пригодени точно за Вас.

Всеки от тях има допълнителна маркировка “за бизнес” или “за игри”, така че лесно да ги различавате според нуждите Ви. Всички лаптопи са с различни видове процесор, РАМ, резолюция на дисплея и т.н. Параметрите на всеки един от тези елементи оказва пряко влияние върху производителността на машината, което предполага да им обърнете внимание при избора. Имате възможност също по тези показатели да филтрирате всички налични лаптопи Acer в категорията за да направите подбора по-лесно.

Кои са най-популярните серии

Компанията Acer има различни серии лаптопи, като по този начин се цели лесната ориентация на потребителите между различните модели. Днес например съществуват множество различни разновидности, като:

  • Aspire 1, 3, 5, 7 и т.н;
  • Aspire Nitro 5, 7 и т.н;
  • Aspire Swift 1, 3 и др;
  • Predator Helios;
  • Predator Triton;
  • TravelMate и много други.

Всяка от тези серии лаптопи Acer си има определени особености, което всъщност е и целта на компанията да разграничи отделните си модели. Така например, сериите Predator са игрови и в тях ще откриете само геймърски машини, докато Aspire Swift например са с тъчскрийн дисплей.

Има ли възможност за покупка на изплащане

Когато поискате да купите на изплащане, ние сме един от малкото онлайн магазини, които предоставят максимална гъвкавост на кандидата да оптимизира добре крайната цена на своя лаптоп Acer. Така например, при нас можете да избирате определени компоненти дали да присъстват и какви да бъдат техните параметри и спрямо избора Ви се актуализира и цената. Ако не искате 512 GB SSD, а например прецените, че 256 GB ще са Ви напълно достатъчни, правите съответния избор.

Когато сте оформили крайната оферта, то Вие имате възможност да поръчате на изплащане и отново да оптимизирате периода на вноските спрямо финансовите Ви възможности. Тоест, Вие можете да изберете за какъв период от време да завършите изплащането.