Намалена видимост в прохода “Шипка”, движението е ограничено

0

Времето в прохода “Шипка” е облачно и видимостта е намалена поради мъгла, предупреждават от Областното пътно управление в Стара Загора. Температурата на върха е около минус два градуса. Настилките са частично заледени и обработени.

В началото на прохода има колона от автомобили, които чакат, за да изкачат връх Шипка и да се включат в честванията на Националния празник на Република България. Те се проверяват от Пътна полиция и ако тяхната крайна точка не е връх Шипка, биват отбивани и пренасочвани.

Транзитното движение в прохода днес Шипка е ограничено и се пренасочва през Прохода на Републиката. Там времето също е облачно, а температурата е около плюс три градуса. Пътните настилки са мокри. Няма ограничения в движението.

Честванията по случай Националния празник на Република България и 146-ата годишнина от Освобождението, организирани от Община Казанлък, ще започнат в 11:00 часа в подножието на Паметника на свободата. В тях ще се включат президентът Румен Радев и председателят на Народното събрание Росен Желязков.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук