Наркодилър задържан при спецоперация

0

43-годишен мъж от село Ясеновец е задържан при специализирана полицейска операция за противодействие на уличното разпространение на дрога, съобщиха от полицията в Разград.

Наркотиците са открити около 06.00 часа тази сутрин при претърсвания на два адреса – в град Разград и в град Исперих. В жилището в Разград, обитавано от криминално проявения безработен са намерени дози тревиста маса с общо тегло 10 грама, които при нарко-полевия тест реагират на синтетичен канабиноид. Открити са и 2 грама бяло кристалообразно вещество, което реагира на метаамфетамин.

В хода на разследването са събрани данни, че мъжът пласира наркотични вещества на територията на Разградска област. Като веществени доказателства от дома му са иззети 27 грама златни накити и сумата от 1900 лева.

При допълнителното претърсване на адрес в Исперих са намерени още 2,5 грама кристалообразно вещество, реагиращо на метаамфетамин, което има отношение към престъпната дейност на лицето.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документирането на дейността, свързана с разпространение на дрога продължава под ръководството на Окръжна прокуратура. Предстои да бъде повдигнато обвинение на лицето.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук