Отрязаха българските журналисти за мача Пулев-Джошуа

0

Български журналисти няма да бъдат допуснати на мача за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в събота, съобщи Нова телевизия. Организаторите са отказали да съдействат на представители на медиите да бъдат освободени от задължителната 14-дневна карантина при влизане във Великобритания. Такава възможност има и тя се прилага често при чуждестранни журналисти. Организаторите обаче отказват да допуснат дори фотографи.

Към мача има огромен интерес. Срещата ще се играе пред 1000 зрители. Билетите бяха изкупени за секунди, а много българи се оплакаха, че не са успели да си купят.

Кубрат Пулев: Светът има нужда от шампион като мен (видео)

Пулев и екипа му вече дадоха отрицателни проби при PCR-тестовете си. Те остават изолирани в хотела си до събота. Във вторник българският боксьор даде първо интервю след пристигането си на Острова.

„Този мач не е само за мен. Не е само бокс. Това е битка за целия български бокс. Нито един българин не е бил световен шампион в тежка категория, това ще бъде много добре за мен и за целия български народ“, заяви той.

зарядни станции за електромобили