„Нетуоркс“ и ДНСК в нова съдебна схватка

1

Поводът е започналото на 15 май по бул. „Гоце Делчев” и улица „Тинтява” рязане на кабели. Жалбата е срещу незаконното премахване на мрежата, за която кабелния оператор има издадени документи като търпим строителен обект от Община Русе.

От Регионалната дирекция за строителен контрол приложиха писмени доказателства за представеното уведомление за предстоящото рязане. Част от тях обаче бяха оспорени от адвоката на „Нетуоркс”. Става дума за констативен протокол издаден на 10 февруари. Оказа се, че на тази дата са издадени два протокола с различно съдържание, коментира юристът на телекомуникационния оператор Андрей Желязков. Отхвърлено бе неговото искане да бъде направена химическа експертиза за това кога са били подписани съобщенията и протоколите за премахването на кабелите. Делото бе гледано от съдия Росица Басарболиева и бе отложено за 25 юни.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. @Nikola Genov, явно само ти не си разбрал. Не става дума дали е красиво или не. Огледай пак стъбовете след ДНСК и нека говорим дали е красиво или не. Ако преди ДНСК е имало кабели между стълбовете, след тях има висящи проводници от стълбовете, стигащи до зеямта. ДНСК реже, а не прибира висящи кабели. Целият цирк не е защото е по-красиво след намесата на ДНСК, а да се освободят клиенти на които им е писнало да им прекъсва нета. Да не говорим дали това е най-големият и наболял проблем на бул. „Гоце Делчев”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук