„Нетуоркс“ пак раздава награди

5
9574

Наградите са на обща стойност над 20 хиляди лева. За късметлиите са приготвени телевизори, хладилници, перални, лаптопи, таблети, климатик, аксесоари за компютри, прахосмукачки, съдомиялна машина и още други приятни изненади. Условието е абонатите да предплатят таксата за два месеца, ако ползват пакет интернет и телевизия. Ако ползват само телевизия или само интернет, тогава трябва да предплатят за 3 месеца.

Жребият за празничните подаръци ще бъде изтеглен в началото на януари в присъствието на нотариус. Наградите, които „Нетуоркс България“ ще раздаде, вече са подредени в централния офис на компанията на ул. „Църковна независимост“ №. 18.

 

 

5 КОМЕНТАРИ

 1. Напишете в един списък наградите, както и техните ТОЧНИ моделни номера, за да е ясно какви са те, а не само на видеорепортаж.

  Ново явно тази година е, че можеш да предплащаш и за доста повече месеци, увеличавайки шансът си. От което файда не виждам по принцип. Всеки знае, че именно януари хората са най-закъсали за кинти и изтеглените мини-кредити през декември за изхарчени именно за подаръци и разни други.

  Пресмятайте разумно и участвайте, ако въобще ще участвате, разумно. Абонатите да си водят месечни отчети дали е разумно или не дебитирането на пари за бъдещи разходи във времето.

  GL.

 2. Къде видяхте награди за 20 000 лв!!! То само мидея и телефункен. Да не сте прибавили нарочно едната нула? Нали в платеният репортаж се казва че са подредени наградите в офиса!!! Е аз не видях повече от 2000 лв в стока)))

 3. Добра забележка на cvetelin. Значи добавям бонус към предходният си feedback – би било добре да сложите ценови етикети какви са били на артикулите от видеото, за да се знае кой колко е струвал, по подобие на играчките под елхата, които доста често се „забравят“ да бъдат с етикетите. Просто ще лепнете лепенки, не е кой знае каква работа.

  Относно платежния репортаж – аз по принцип винаги съм се чудел дали и изобщо е платен предвид, че TVN е ПРОДУКЦИЯ на NetWorx, т.е. NetWorx TV канал (собствена процукция, студио и прочие, дори и служителите са в списъка през потребителския панел). Не разбирам как служител на фирмата си „плаща“ на друг служител или обратното, но това е друга тема. Ако си е безплатно, т.е. част от работата обслужване на фирмените интереси, то е безсмислено да слагате етикет „Платен репортаж“ предвид, че истинските платени такива са… са наистина платени и обикновено вървят директно след Централните вечерни новини директно.

 4. Можеше да се заделят няколко награди само за лоялни клиенти,които си предплащат редовно повече от 10 години,а не само по Коледите.

 5. Винаги предплащам поне за 7-8 месеца всеки декември и до сега не съм спечелил и една мишка, явно за котка трябва повече, но селенията от майната си всеки месец печелят! Пак ще платя утре 100 лв., но не че ще спечеля нещо, а защото после парите свършват и излизат други проблеми, но не е честно тегленето на този „случаен“ принцип, защото това го правя повече от 6-7 години! НА НЕПЕЧЕЛИВШИТЕ КАТО МЕН ВИ ЖЕЛАЯ ЧНГ и както е казал Ботев- тежко, тежко вино даите та да пием нии от мъка и дано глупци вии забрайте това що не знайте!