„Нетуоркс“ слага видео стена на Градския стадион

0

Оборудването е дарение от фирмата за обновлението на спортното съоръжение. LED дисплеят ще бъде поставен на мястото на старото електронно табло. Успоредно с това фирмата ще помогне и за изграждане на видеонаблюдение в района на стадиона.

По думите на шефа на общинското предприятие „Спортни имоти“ Веселин Богданов, новата видеостена е част от подобренията, които се правят на спортното съоръжение за удобството на публиката по време на мачовете на „Дунав 2010”. Те се правят и в съответствие с изискванията за двубоите на тима в Б група.

До броени дни се очаква да започне и цялостен ремонт на т.нар. ВИП сектор на Градския стадион. За това са предвидени около 300 000 лева, избрана е и фирма, която ще направи реконструкцията. Предвижда се изграждане на козирка, и подмяна на седалки. Към момента подмяната на седалките е приключена на 70 %. Останалите са предвидени за следващата година, като от ОП „Спортни имоти” ще се съобразят и с направените вече забележки, че сегашните не са удобни за по-високите зрители.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук