Нов гаф в реклама, объркали границата на България

0
Гаф в реклама
Гаф в реклама за България

Във „Фейсбук“ страницата на Българската агенция за инвестиции е публикуван един от промоционалните клипове за страната ни (виж тук), които се показват по Си Ен Би Си и „Блуумбърг“ в Европа и Азия, както и по Си Ен ЕН в САЩ.

Клипът се харесва, споделя и коментира, но по-наблюдателните потребители на мрежата забелязаха съкращаването на границите ни, като един от първите коментари гласи: „Добро е, но само на мен ли ми прави впечатление че картата на България в този клип не е точна ???“

В представяната карта липсват Мелник и Сандански! „Хей, учете я тази география, пък после качвайте клипчета!“, казва потребител във „Фейсбук“ към създателите на рекламни материали за България.
Веднага след коментарите за картата на България изпълнителният директор на Агенцията за инвестиции Борислав Стефанов заяви за Нова телевизия, че рекламата ще бъде коригирана.

Ще се търси вариант излъчването на клипа в този вид да бъде спряно до неговата промяна, каза той. Този рекламен клип е част от проекта за популяризиране на предимствата за инвестиции у нас. По него през март представители на световно признати медии бяха в София.
Източник БГНЕС и vesti.bg.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук