Нова тежка катастрофа по пътя Бяла – Русе

1
Верижна катастрофа

При инцидента пострада 22-годишен младеж, който с множество травми, счупени ребра и комоцио, беше откаран в русенската болница. По информация от болничното заведение, опасност за живота му няма.

Катастрофата е станала на разклона за с. Иваново около 17 часа, когато все още главният път Русе-Бяла бе затворен за движение заради инцидента с турския и румънския камиони. Управляван от млада жена лек автомобил „Опел“, който използвал обходния маршрут не е дал предимство на идващ от Русе пътническия микробус „Форд“ и той е връхлетял върху колата. При удара „Опел“-ът се е превъртял по таван и се е приземил в нива от другата страна на пътя. Шофьорката се е отървала с леки наранявания и силна уплаха, но возещ се на предната седалка на микробуса млад мъж пострадал, тъй като се ударил в предното стъкло. Заради инцидента движението бе регулирано от полиция, причините за катастрофата се изясняват.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Просто са те нагласили Стилиян… попаднал си на някой близък приятел или :съвестен: спонсор :). На път с предимство искам да видя ако някои по този начин ми излезе на пътя коя е тази институция дето ще ме обвини защо не съм успял да спра камиона… Ще е грозна картинка. И няма да се промени! Докато работех навън се шегуваха колегите, че ако те бутнат на пешеходна пътека за цял живот си подсигурен. А тука ако няма загинал инцидента минава към „всекидневни – нищо особени случаи“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук