Нови 2 инцидента с електротротинетки

0

Нови два инцидента с пострадали водачи на електрически тротинетки са регистрирани през почивните дни в Русе, съобщиха от полицията.

Единият инцидент станал в района на кръстовището ул. „Борисова“ и бул. „Н. Бозвели“. 33-годишен мъж с електрическа тротинетка, който се движел по ул. „Борисова“, при опит за завиване в посока бул. „Н. Бозвели“ се блъснал в лек автомобил, управляван от 40-годишен мъж, който по същото време преминавал през кръстовището по ул. „Борисова“ в посока към гарата. При инцидента пострадал мъжът, управлявал тротинетката. При преглед му е била установена фрактура на ключица и рамо. Проверката за употреба на алкохол показала, че мъжът управлява тротинетката след употреба на алкохол – 1.33 промила.

Вторият инцидент станал вчера вечерта в района на лесопарк „Липник“, на пътя непосредствено преди паркинга пред комплекс „Овчарска лъка“.  Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 37-годишен мъж, движейки се към комплекса е блъснал 13-годишно момче, който управлявала тротинетка и се движело в противоположната посока. В резултат на удара момчето получило фрактура на подбедрица и е настанена в болница „Канев“ в Русе.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук