Новият албум на Depeche Mode “Delta Machine“ излиза на 26 март

0
Depeche Mode
Depeche Mode

И докато групата се готви за турне в подкрепа на излизащия на музикалния пазар 13-и албум, никой не е по-изненадан от професионалното й дълголетие повече от самите й членове, предаде Ройтерс. 

Пионерите на синтпопа Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флечър навлизат в четвъртото си десетилетие в музикалната индустрия с албума Delta Machine. Тавата ще бъде пусната в продажба на 26 март.
„Винаги сме били песимисти по душа и никога не сме мислили предварително за това, което следва“, споделя 51-годишният Мартин Гор.
„Депеш мод“ са продали над 100 милиона копия от албумите си по света, откакто през 1981 г. на пазара излиза дебютната им тава Speak & Spell. Британците дължат популярността си на хитове като People are People от 1984 г. и Personal Jesus от 1989г.
Заглавието на новия албум Delta Machine е отражение на противоречивото звучене – музикантите са повлияни от стила делта блус, съчетан с използването на компютри и синтезатори. „Усещането ни е сякаш музиката ни е микс от органично и неорганично“, допълва Гор.
„Депеш мод“ стартират своето 17-то турне в Тел Авив на 7 май. Северноамериканската част от обиколката им ще започне в Детройт на 22 август. „Депеш мод“ ще гостуват в България на 12 май. Източник БТА и vesti.bg.
Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук