Нунев пак на закуска с Обама

5

Това е третата поредна закуска, на която беленчанинът ще присъства. По традиция тя се провежда в първия четвъртък на февруари.

Освен Нунев на церемонията ще присъстват бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, на когото съдът отмени забраната да пътува в чужбина, председателят на асоциацията на пострадалите при автомобилни катастрофи Владимир Тодоров и собственикът на няколко частни болници д-р Михаил Тиков.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Нунев и Цецо вместо в Америка, трябва да гостуват за по-дълго в някой местен затвор.

  2. Да,това е третата поредна закуска на най-ограничения депутат Пламен Дулчев Нунев с президента Обама.Това той го дължи само и единствено на другия физкултурник Цецо-подсъдимия!Без мене и без семейството ми за ГЕРБ. Сбирщина от прости и ограничени хора!

  3. Нека си ходят където искат,явно много им завиждате че не сте нито на тяхното място,нито членове на ГЕРБ,нито депутати.Аз съм член на тази партия,и мога Гордо да кажа че те са единствената партия на която може винаги да се разчита.Всички други партии са против тях,защото ГЕРБ е силна и винаги ще бъде единствената силна и достойна партия,която печели и винаги печели избори.Докато има комунизъм в БГ ,винаги ще има и завист,но ГЕРБ са силни,сплотени,интелегетни и достойни Хора.Единствената партия която е номер 1.

  4. Боже, какъв промит мозък /№3/ може да напише такава ода, такава дитирамба за мафията ГЕРБ, новата БКП/к/. Колко паници с помия са ти дали за да лаеш така? Боже, боже, слез и си прибери вересиите!

  5. към номер 3, вземи първо правописният речник и виж как се пише думата интелЕгентен както ти си я написал ,па тогава говори за партии,но то там сте такива все,неграмотници