Няма опасност за живота на пострадалите при инцидента край „Олимп“

1

katastrofa_olimp04С лицева травма в неврохирургично отделение е настанено 13-годишно дете, според медиците, опасност за живота му няма. Също в неврохирургия е настанен и 39-годишен мъж, с травма на главата и оплаквания от болки в гърба и кръста. И неговото състояние е стабилно, няма опасност за живота му. Прегледани са били и другите две деца – момче и момиче, които са се отървали само с повърхностни наранявания и уплаха, след оказване на медицинска помощ са бил освободени за домашно лечение. От болницата не можаха да дадат информация дали направените на двамата водачи проби за алкохол са положителни, тъй като това е ангажимент на органите на МВР.

Както „Русе нюз“ първи съобщи, инцидентът стана малко преди 20 часа снощи. На кръстовището на бул. „Липник“, край бл. „Олимп“, където преминаващ на червено „Фолксваген Голф“ блъсна „Фолксваген Пасат“, в който пътувало семейство с 3 деца.   Според очевидци, голфът е бил участник в гонка, каквито непрекъснато се правят в късните часове по бул. „Липник“. По думите им, два часа по-рано колата е участвала в подобно нерегламентирано състезание на учебния полигон край Хиподрума.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

1 коментар

  1. Ако е участник в гонка, да го пречукаме с камъни голфаджичето просто!!! Но ако не е виновен, все пак никой не е застрахован от инцидент!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук