Общинският детски център за култура и изкуство в Русе закрива сезона

0

С голям концерт Общинският детски център за култура и изкуство ще закрие своя творчески сезон.

Спектакълът ще бъде на 30 юни /сряда/ от 19 ч. пред Община Русе. Публика ще може да се наслади на песните и танците на най-изявените възпитаници на центъра.

На сцената ще излязат всички възрастови групи от Формация за модерен балет „Мираж“ с ръководител Наталия Томова. Най-добрите певци на Вокална група „Слънце“, които са били награждавани многократно през годината, ще изпеят свои подбрани песни под ръководството на Наталия Константинова. Русенската публика ще има удоволствието да наблюдава и прекрасните двойки от Клуба по спортни танци „Настроение“ с ръководители Елена и Иван Деспотови. Русенци и гостите на града ще могат да се насладят на концерта на ОбДЦКИ безплатно.

Също на 30 юни, но от 18:30, в Голямата зала на Доходното здание децата от Школата по класически балет „Арт денс класик студио“ под наставничеството на своя ръководител Силвия Малинова ще изнесат своя първи едночасов спектакъл „Танцуваме с мечтите“. Желаещите да закупят билети могат да го направят от 28 до 30 юни на касата на Доходното здание от 9:30 до 18 ч.