Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков карал след употреба на три вида наркотици

0
Снимка: БГНЕС

Три вида наркотици са открити в кръвта на обвиняемия за смъртта на журналиста Милен Цветков – Кристиан Николов. Това става ясно от експертиза, приета по делото в четвъртък. Според заключението той е употребил кокаин, амфетамин и марихуана.

Николов е обвиняем в умишлено причиняване на смъртта на Цветков. Колата на журналиста бе ударена от джипа на младия мъж с близо 100 км. в час без спирачен път докато чакаше на червен светофар.

Подсъдимият отрича е употребявал наркотици. Той твърди, че е пиел „чай“ за успокоение вечер.

„Беше разбита на пух и прах защитната теза, че е било възможно тези наркотични вещества да са приети чрез случайна употреба на „Егермайстер“, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е сложил наркотично вещество или чрез специална, успокоителна паста за зъби, или чрез чай, какъвто той пиел. Такава беше тезата в досъдебното производство на база на обясненията, които е дал и показанията на брат му, сестра му и един от другите свидетели, които са присъствали на празненството преди катастрофата“, заяви след заседанието Менко Менков, който е адвокат на близките на Цветков.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили