Обявена за наследница на Ванга французойка вещае нови бедствия през 2021 г.

0
1189

Обявената за наследница на българската пророчица Ванга французойка Каеде Убер прогнозира нави бедствия през 2021 г., съобщава порталът „Планета новости“.

Според нея, климатична катастрофа очаква Земята през 2021 година. Причината ще бъде нещо, което все още не е познато на човек, но зависи от него. От това следва, че виновници ще бъдат самите хора.

През новата година жители в някои райони на земята ще се сблъскат с непригодността на реките и почвата, предсказва Убер. Замърсяването на ресурсите ще застраши много животи. Някои държави няма да могат да оцелеят и ще престанат да съществуват. Масовата миграция на хората ще започне да не носи повече пари, а ще стане просто начин за оцеляване.

Според Каеде Убер, съществува риск от събуждане на стари опасни заболявания. Възможна е появата на напълно нови щамове, непознати за хората.

Изданието припомня, че Kaede Uber и преди е предсказвала подобни неща. Тя говори за критични промени и природни бедствия през 2016 г. и много неща се сбъднаха, пише „Планета новости“.