Очаквано: Делян Пеевски и Джевдет Чакъров оглавиха ДПС

0

Джевдет Чакъров и Делян Пеевски са избрани за председатели на ДПС на 11-ата конференция на партията, която се проведе днес.

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не е присъствал лично на конференцията. В слово, представено от евродепутата Искра Михайлова, Доган е представил смисъла на съпредседателството и е предложил номинираните Делян Пеевски и Джевдет Чакъров да бъдат гласувани в пакет, за да покажат единство. Доган е поставил задача на ДПС да разширят периферията и да покажат тежестта и престижа на ДПС на фона на властовите недоразумения и „ротации“ на управляващите. Почетният председател предупреди, че избори „две в едно“ крият риск от дестабилизация на страната.

Във видеообръщение ДПС получи поздрав и от турския президент Ердоган с думите, че България е много ценен съюзник и надежден приятел на Турция.

На конференцията на ДПС присъстваха над 350 гости от парламентарно представени партии, извънпарламентарни партии, синдикати, европейски и световни либерални представители, дипломати, представители на вероизповеданията.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук