Офис на теферич „откри“ казанлъчанин

0

Иновацията засега е без аналог в града нарозите : )

С изтичащите дни на лятото казанлъшки зевзек и предприемчив  видимо човек е открил алтернатива на  Homeoffice , без да му страдат от това социалните контакти.

Хем е „по домашному“, понеже явно живее наблизо, след като познава перфектно всички бонуси на пейзажа, хем е на закрито и по този начин ограничава нежелани социални контакти и държи изискуемата дистанция, хем е на един от най- оживените  казанлъшки булеварди.

При това и с арт намигане.

Очевидно всички тези качества и екстри на пейзажа притежава  офис мениджърът от Казанлък или околните села, предполагаемият  Минчо Минчев,  който си е спретнал странно и уютно служебно местенце, тип „заводска землянка“  между две дървета и автомат за кафе  в района на „Абаята“ в Казанлък. При това „офисът“ на Минчо е енергоспестяващ, не харчи за климатик  и има бонус- дебели сенки от липите отпред, както и магазини за храна на метри от офиса на теферич.

И за да е категорично ясно кой е „сайбията“ в тази територия, то явно арт колеги или авери по арт душа , другари на въпросния Минчо М. са  решили по -оригинален начин да уведомят гражданството за това. И вместо визитки, на които  да се изписва цялата служебна история на Минчо М. и със завъркулки името му, то  въпросният Минчо  си е опнал цял рисуван портрет. Авто при това.

На дървото.

В съседство с тенекиено барабанче, които запознати издават, че имало функцията на пясъчен часовник и таймер за време на деловите преговори. Служело изазвънец, в случай на неканени гости.

Така духовият и предприемчив жител на града на розите с един куршум цели дузина зайци.

И не само.

За капак не плаща и електричество, понеже над сенчестия му офис, се простират големите тела от уличното осветление .

Както се казва: който го може,  може. И кой как я нареди.

Въпросният Минчо Минчев очевидно е сколасал  отвсякъде.

За капак не иска и пари за ноу -хауто си. Разпространява се безплатно: )

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили