Осем русенски учители получиха награда „Неофит Рилски“

0

Осем учители от област Русе станаха носители на почетното отличие „Неофит Рилски“, което се присъжда от Министерството на образованието и науката.

Това са директорът на Професионалната гимназия по речно корабостроене и корабоплаване /ПГРКК/ Ивелина Георгиева; Росица Хальова, която е главен учител в начален етап в Средно училище „Васил Левски“; директорите на детските градини „Синчец“ и „Слънце“ съответно Десислава Йорданова и Ирена Минчева; Полина Лъвчиева – преподавател по английски език в ОУ „Иван Вазов“; Илиян Караджов, който е старши учител по математика и информатика в същото училище; Боряна Кюркчиева, която е старши учител по задължително пиано в Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“ и директорът на Начално училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Бяла Александър Джеков.

Наградите им бяха връчени днес от областния управител Анатоли Станев и началника на Регионалното управление на образованието д-р Росица Георгиева.

Поздравления за положените усилия, професионализъм и търпение от Вас – съвременните будители. Благодаря Ви за това, че съумявате в центъра на образователния процес да поставите детето, ученикът“, каза по време на церемонията областният управител Анатоли Станев.

„Грамотите, които днес държите са знак за това, че Вие сте не само добри професионалисти, но Вие сте сред тези, които изграждат бъдещето на нашата страна“, сподели от своя страна д-р Росица Георгиева.

Възпитаници на Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“ и Английската езикова гимназия „Гео Милев“ поздравиха отличените с кратка музикална програма.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук