Отдават „Хепи“ под наем

4

Това предлага в докладна записка до общинския съвет кметът на Русе Пламен Стоилов. Процедурата се налага, тъй като общината вече е едноличен собственик на емблематичната за Русе сграда. До момента заведението е плащало наем на Драматичен театър „Сава Огнянов“

Предложението е да бъде обявен публично оповестен конкурс за отдаване под наем за срок от 10 години. Минималната месечна наемна цена за обекта ще бъде 3681,00 лева без ДДС. Към евентуалния нов наемател ще има изискване за минимален брой работни места в обекта, както и да бъде извършен вътрешен основен ремонт на обекта за не по-малко от 500 000,00 лв., като 300 хиляди трябва да бъдат вложени през първите 18 месеца. Плюс ще бъде поемане на финансов ангажимент към културата и спорта и мероприятия, организирани от Община Русе в размер не по-малко от 12 000 лв. на година.

 

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

4 КОМЕНТАРИ

  1. 70% от помещението са извън сградата?
    Дори това да приема това за „cool story“ (-_-) тия навеси, пейки, огради и лампи не са общински. Тъй че то е просто тротоарно място. 36 хил на месец без ДДС (над 400 хил. годишно) са няква простотия… Това може да е наем на стадиона с двеста пъти повече места.

  2. „Помещение в сграда“, като 65-70% от него се намират ИЗВЪН сградата, cool story.

  3. Това не е Хепи, ами е помещение в сграда. Отдава под наем с цена на квадратен метър. Ква нула те гони за наем…

  4. 3681 лв./месечно не е ли прекалено ниска сума? Ало, това е „Happy“, не квартална верига, не малък бизнес, не… Хората рекламират в националните телевизии, имат СТРАШНИ изисквания за „франчайзинг“ (!), само на топ места в различните градове и т.н. А и предвид цените там, предвид и ПОСТОЯННИЯ човекопоток, нает персонал и т.н., да не би да е забравена едната нула или?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук